Megpróbáltak átverni, nem megyek többet oda

Pezsegő Frizzante Cafe & Bar - Hattyú utca BudapestPezsegő Frizzante Cafe & Bar - Hattyú utca Budapest a térképen

Szörnyű 2015. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. január 11.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A tavaly nem sok olyan kocsma volt, ahol két ízben is megfordultam volna, elvégre a felfedezés a legnagyobb öröm, így többnyire új helyekre járok. Nagy kivétel a Csak a jó sör, a Monyó, az Élesztő és a Különleges sörök boltja, mert ott mindig van mit kóstolni a legfrissebb kézműves sörök közül.
Ezúttal (értsd 2015-ben) úgy adódott, hogy a Pezsegő bárban is kétszer voltunk, leginkább azért, mert a párom imádja a pezsgőt és a habzóbort s neki is meg akartam mutatni a helyet.
Adnak proseccot csapról, ami szintén izgalmas, jópofa dolog.
Pezsgőt ittunk, mi mást, augusztus lévén kiültünk a hangulatos teraszra.
Üröm volt az örömben, hogy a pultos megpróbált átverni. Már nem emlékszem, milyen címlettel fizettem, minden esetre kisebb címletből adott vissza majd figyelve reakciómat – csak álltam és vártam a további visszajárót – úgy tett, mintha véletlen lett volna s ideadta a többi pénzt is.
Többet nem megyek oda, a pofátlanság, az átverési kísérlet tartósan feldühít.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Szörnyű
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:
Fényképek (4)
Pezsegő Frizzante Cafe & Bar - Hattyú utca Budapest - EgyébPezsegő Frizzante Cafe & Bar - Hattyú utca Budapest - Étel/italPezsegő Frizzante Cafe & Bar - Hattyú utca Budapest - Külső képPezsegő Frizzante Cafe & Bar - Hattyú utca Budapest - Mosdó
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Szilveszter
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék