Csak kérdem, ki jár errefelé? Itt, a villamossínek mentén nem tudom, hová vezet már az út, ezek az épületek pont olyanok, mint a BKV vagy BKK üzemi épületei, csak az egyiken van egy étkezdére utaló felirat is. De, aki ismeri, az biztos eljön megint. Pici a hely belül, két aprócska helyiség, de amúgy van valami hangulata mégis. Kis mediterrán elbújás a nagy tér zajai elől. De a gyros, na az sokkal jobb, mint amire számítottam. Rutinosan mondtam, de igen, kérek mindent bele, hagymát is, csípőst is. Leültem enni és néztem, hogy ok, rendben, de hol a hagyma és hol a csípős? ? Vissza is mentem reklamálni. Kiderült, hogy de, volt benne, csak nem olyan formában, ahogy én megszoktam. Inkább olyan kis sült, porított adalék formájában, Kijött hátulról a főnök (? ) talán, és kérdezte, hogy ez így nem felel meg? Na, akkor kéri az egészet, visszavitte és tettek bele még plusz hagymát, meg még plusz csípőst, amit én annak mondok, meg érzek, csak az én kedvemért. És ez a hozzáállás nagyon tetszett. Egyből sokkal barátságosabbnak éreztem a helyet és gyros is sokkal finomabb lett.