A bejáratnál a pultban egy fiatal hölgynél kell leadni a rendelést, majd a végén fizetni, míg a kis ablak mögötti konyhában fiatal srácok főznek, persze csalóka, mert a vietnamiak között láttam már olyat, aki 20-nak sem nézett ki, aztán a valóságban 35 éves volt. Az étlap nagyjából, de lehet, hogy 100%-ban megegyezik a két éttermükben, tradicionális vietnami ételeket kínálnak, melyek között az elmúlt években jó pár bekerült már a hazai köztudatba is. Pho levesek, tésztás és rizses egytálételek adja az étlap gerincét. Én az általam kedvelt fogásokat választottam, tavaszi tekercset (350 Ft/db), nyári tekercset (450 Ft/db) és panírozott garnélarákot (500 Ft/2 db) kértem az előételek közül válogatva, hozzá tofu salátát (500 Ft), valamint egy dobozos mangó juice-t (390 Ft). Ital nélkül 2000-2500 Ft-ból itt már jól lehet lakni, ami szerintem korrekt ár. Itt is van menü, ami naponta változik és naponta 3 vagy 4 étel közül lehet válogatni 1500 Ft körüli áron (egytálételre értendő ár). A garnéla mirelit, a nyári tekercs egy kissé állatag volt és kisebb, kevesebb rák volt benne, mint a Király utcában, és ez valójában csirke-rák vegyes töltetű volt. A tofu saláta friss, ropogós, nem egy nagy konyhaművészeti produkció, de ötletes fogás. A pulton láttam akciós mochi-kat, így ezekből is vásároltam 3 dobozzal (2 db 1300 Ft-ért, a 3. 1000 Ft volt). A tisztaság amolyan ázsiai-as, nem csillog-villog, hogy finoman fogalmazzak A mosdó kissé avítt. Kiszolgálás egykedvű. Nyelvi problémák előfordulnak, angol nyelvtudás előny. Bankkártyás fizetés lehetséges. A konyha gyors. Átlagos méretű adagok, nem túl nagyok. A hely népszerűnek tűnik, van teraszuk, ebédidőben hétköznap kb. 80%-os telítettséget tapasztaltam.