Egyszerű kis vietnami büfé a Lehel Piac mögötti utcában. A szomszédos földszinti bérleményekben hasonszőrű büfék működnek, két kínai, egy olasz tésztás (zárva volt), valamint két söröző-kocsma.
A pultban részben előre elkészített ételek voltak, amelyek hajaztak a kínai gyorséttermek kínálatára - szójás zöldséges tészta, bundázott csirkehús falatok, zöldséges rizs, meglehetősen lefosztott mennyiségben, de volt 2-3 olyan étel is, amelyeket kínaiban egyáltalán nem láttam, inkább az egyik török egytálételre emlékeztetett (sertéshús burgonyával, répával egybefőzve, kicsit gulyásszerű, de más a fűszerezése). A rövidke étlapon többféle Pho leves is szerepelt, marhahússal, csirkehússal, valamint kacsalevesek, továbbá pirított rizs és tészta egytálételek többféle feltéttel. Az ételekből kis-és nagy adag is kapható, bár csak 200 Ft volt köztük az eltérés, így a kisadag nem igazán éri meg. Én az árakat ebben a környezetben és nívóban sokalltam (1500-1800 Ft egy előre elkészített, mikrózott egytálételért? ). Egy tavaszi és egy nyári tekercset ettem (300, ill. 350 Ft), ez utóbbit csirkehússal és rákkal. Hozta a szintet, nem mirelit volt egyik sem, viszont a nyári tekercs külső burkolata kissé nyúlós, rágós volt. A tisztaság amolyan piacias, ázsiai, szóval a kényesebb ízlésűeknek nem biztos, hogy ajánlanám. A nyári tekercs mellé adott mogyorós szósz finom volt, de mennyiségre kevés. Összességében nem kiemelkedő, de egynek elment.