Nagyon apróka hely, nem tudom, hogy mi volt itt korábban, Pár asztal van bent, aztán lépcső fel, azt hiszem, a lépcső már csak a személyzeté, ott van egy magas pult, ami mögé nem látsz be, ott lapulhat a nő, mint egy fedezékben, aztán onnan jön elő, ha akar. De lejött, én voltam az egyetlen vendég. Visszafogottan kedves nő, se magyarul, se angolul nem beszél, csak egy nagyon csipetnyit. De azért lehet kommunikálni, étlap megfelelő, hagyományos vietnami választék, és hát nem újítottam itt semmit a szokásaimon, phot kértem marhahússal. Nem kellett sokat várni, forrón megjött, a közepesnél egy kicsit jobb pho, csírát kapsz hozzá citrommal, asztalon van csípős szósz, meg tárlóban ecetes fokhagyma is, szóval ki lehet ebből kotyvasztani egy megfelelően jó levest. Evőeszközök elhelyezése az elterjedt gisztustalan módon. WC szintén aprólka, akárcsak a büfé, de azért be tudsz furakodni, a csapnál WC-papír a kéztörlő. Másodiknak tenger gyümölcsei tésztával, és ez is az átlagosnál egy picivel jobbnak bizonyult, szóval ehető, élvezhető. Hogy a végén mindez - ital, savanyúság nélkül - 6480 forint volt, ez szerintem sok. Bár, már ki tudja, hogy mi a sok. . . de ebédeltem a napokban 3000 forint alatt is.