A Piazza a KIOSZK előtti zöld téren található, nyári kitelepülős terasz, ami késő délután-estefelé telik meg élettel. Úgy tudom, közös tulajdonosi körbe is tartozik a két hely. Színes, fiatalos, életvidám. Van egy csomó asztal és szék, nem túl szabályosan elrendezve. A fagylalt kitűnő, igaz, hogy egy gombóc 350 Ft-ba kerül, de meg is éri az árát.
Klassz ízkombinációk, mentás citrom, mangó-kókusz, passiógyümölcsös sajttorta, alma-fahéj-karamella, eper-rebarbara. Ez utóbbit kóstoltam, illetve másik alkalommal a fahéjat és a puncsot. Egyik sem okozott csalódást. Jó az állaga, a gyümölcsök íze intenzív, nem édes, nem gejl. A fagyipultos lány nagyon kedves volt. A külföldieknek is szívélyesen segített, nem okozott neki gondot az angol nyelv. A fagyipulttal szembeni átellenes oldalon van a bár, erről nem tudok nyilatkozni, mert nem ittam még itt.