A Szépvölgyi úton lefelé "csorogva" láttam meg a sarkon ezt a kellemes hangulatú helyet, amit felkeresésre érdemesnek gondoltam, s nem is okozott csalódást. A pesti oldalon a Sarki Fűszeres, Culinaris szellemiségéhez és kínálatához tudnám őket hasonlítani: prémium alapanyagok, magas minőségű húsok, sajtok, borok, miegymás Olaszországból, Spanyolországból, Franciaországból.
6-7 féle krém (zakuszka, tonhal, avokádó), különleges savanyúságok, többféle olívabogyó - ezek kimérve kaphatóak. Helyben fogyasztásra szendvicsek, magvas zsemlével, Serrano sonkával, friss salátával, francia érlelt sajttal. Az árak rózsadombiak, de még a megfizethető kategória, és itt úgy érzi az ember a magasabb ár valóban magasabb minőséggel párosul. Kedves, felkészült kiszolgálás. Bent néhány sötétbarna bárasztal, inkább borkostolós hangulat, kint kellemes szélvédett terasz.