Nevünkhöz híven egy kicsi, Olaszország kávézóinak hangulatát idéző Take-away coffee bar vagyunk. Fő profilunk a minőségi olasz kávé és jeges italok (shake, smoothie, jeges kávé). Italaink mellé könnyű kávéházi menüt, Piadinát, szendvicseket, paniniket szolgálunk fel. Tevékenységeink közé tartozik szendvics tálak készítése rendezvényekre.
Barátságos, emberközeli kávézó a Jókai téren, a Cactus Juice mellett. A hely picike, a falra szerelt pultnál lehet helyben leülni. A kávé mellé - melyet elvitelre is lehet kérni - a mostanság divatos paleo sütiket, croissant-t, szendvicset lehet enni, és csomagolt édességeket, müzli szeleteket is tartanak. Árfekvés elfogadható.
Olasz Danesi márkájú kávét főznek (100% arabica), egy eszpresszó 390 Ft-ba kerül. A kiszolgálás kedves, barátságos, mosolygós. Igazából semmi extra, de mégis pozitív volt az összbenyomás minden szempontból.