Ismerős ajánlotta nekem ezt Pillók cukrászatot a Batthyány tér közelében. Már máskor is voltam itt, akkor sem voltam nagyon elragadtatva, ma viszont sikerült olyan száraz piskótájú alpesi trüffel tortát és íztelen francia krémest kifognunk, hogy alig lehetett lenyelni. Mindezt Daubner áron. Többet itt biztos nem próbálkozom.
Szombaton délelőtt a gyerekekkel és a nagyszülőkkel voltunk a közeli Rumini játszótéren, és amikor meglátták a gyerekek másoknál a fagyis tölcséreket, persze ők is egyből szerettek volna enni. Valószínű, hogy a kiskorú fogyasztókra különösen nagy figyelmet fordítanak, mert több olyan fagyi íz is volt náluk, ami szerintem max.
10 év alatt lehet vonzó (pl. vattacukor, Hupikék Törpikék). Persze az én gyerekeim is ezeket a rikító színű és meghatározhatatlan ízű fagyikat választották ki maguknak. Én inkább szőlő-koktélt és narancsos csokit választottam, mindegyik jó volt, de nem különleges, nem kiemelkedő. 1 gombóc 200 Ft-ba kerül, középáras, sőt Budán talán még átlag alatt is van. A nagyszülők inkább a süteményeket favorizálták, ezek többségében 350-400 Ft közötti árakon kaphatóak, átlagos méretű szeletek. Csokitortát, tiramisu szeletet, Fekete-erdő tortát vettünk. Paleo fagyit és paleo sütit is árusítanak. Összességében egy kellemes hely, elég nagy választékkal, nem horribilis árakkal, de nem volt meghatározó kulináris élmény.