Családi vállalkozásként működnek, egyszerű, de barátságos a környezet. Klasszikus kerek pizzákat készítenek egy méretben, 32 cm-es átmérővel. Viszonylag vékony tésztájú a pizza, ropogós, de a könnyedség hiányzott belőle. A széleket elég vastagon teljesen üresen hagyták, nemcsak a feltétekből, de még a paradicsomszószból sem jutott ide, kár ezen így spórolni szerintem (ld. fotók). A tálalás végtelenül egyszerű, csak egy papírtálca, nincs "rendes" tányér. Árban közepesnek mondanám, van ennél olcsóbb, s drágább is a fővárosban, A legolcsóbb Margherita 2890 Ft, az általunk választott Cotto e Funghi, azaz olasz főtt sonkás és gombás 3290 Ft, míg az Ungherese 3690 Ft volt. Ez utóbbin a paradicsomos alapon mozzarella, lilahagyma, olasz csípős szalámi, bacon és csípős pepperoni volt. A paprikán kívül minden más elég spórolósan, szerintem. A ház olasz sörét - Birra Moretti - 790 Ft-ért / kis üveges, illetve Clemi dobozos klementine-citrusos üdítőt ittunk hozzá (550 Ft/ 0,33 l). Kötelező szervizdíj nem volt. Nyáron árulnak fagylaltot is. Korábban már lepattantunk egyszer az ajtóról, amikor bőven nyitva tartási időben érkeztünk, a weboldaluk szerint is nyitva kellett volna lenniük, de mégis zárva tartottak. A korábbi étlapjukon más ételek is voltak, frissensültek, egyéb olasz ételek, tészták, de mint megtudtuk, az újra nyitáskor egyszerűsítették, szűkítették az étlapot, 17 féle pizza mellett 3 saláta, valamint napi desszertként Profiterol maradt a kínálatban.