A rendelésfelvétel és a fizetés a pultnál történik, majd az elkészült pizzát kihozzák az asztalhoz. Pizzán kívül mást nem is láttam az étlapon, viszont 29 félét készítenek, köztük kuriózumként egy édeset is (nutellával, mogyoróval, mascarponéval). A többi pizzát feltét-gazdagságtól függően kategorizálták 1790-2590 Ft közötti áron. Elvitel esetén 100 Ft-tal olcsóbbak a pizzák, viszont a dobozért 50 Ft-ot kellett fizetni. (bár a szórólap szerint a doboz ajándék, na mindegy. . . )
Kerek, vékony tésztás, nápolyi stílusú pizzát készítenek. A feltétek is részben Olaszországból érkeznek (pl. sonka, sajt, paradicsom, pesto, olívaolaj és olívabogyó), és ha jól, tudom, a liszt is. A pizzákat elektromos kemencében 500 fokon sütik meg, emiatt - és a vékonyságának köszönhetően - nagyon gyorsan, pár perc alatt átsül. Hawaii-t választottam, amelyben a tészta, a sonka és a paradicsom minőségi és finom volt, viszont az ananász bolti konzerv, azon belül is egy elég olcsó fajta. Az étlapon izgalmasnak tűnt a tonhalas-olívás-pisztáciás-bazsalikomos, amelynek zöld pesto az alapja, spenótos-lazacos-fokhagymás, amely tejszínes alapra készül. A személyzet kedves, visszafogott fiatalokból áll. Megjegyzem, hétfőn jártam erre először, és nem voltak nyitva, pedig a facebook oldaluk és a szórólap szerint csak vasárnap lennének zárva.