2022. szeptemberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. október 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
Aktuálisan a legolcsóbb pizzaszeleteket (390 Ft) a Pizza Forte kínálja Budapesten, s bár a minőség összességében átlagosnak mondható, bőven az ehető, elfogadható, megfelelő kategóriába tudom sorolni. A pizzaszeleteket árusító konkurens láncok árai nagyon megszaladtak az utóbbi hónapokban, miközben egyeseknél a minőség romlott.
A Pizza Forte egy időben nyomult, aztán mintha eltűntek volna, talán a Covid hatására, de most megint új erőre kaptak, legalábbis több helyütt láttam feltűnni az egységeiket a városban. A Szent István körút V. kerületi oldalán lévő pizzériájuk a Jászai Mari tér/ 2-es villamos végállomás közelében található, így hazafelé éppen útbaesik nekem. Így alakult, hogy már 3 alkalommal is jártam náluk, pontosabban 4-szer, de egyik alkalommal teljesen kifogytak a készleteik, és 15 percet nem akartam várni az újabb sütésre.
A másik 3 alkalom viszont eredményesnek bizonyult. A gyerekek részére szoktam itt pizzaszeletet venni, és 2 db bőségesen elegendő fejenként.
Margheritát, sonkás-kukoricásat, bolognait, sonka-gombásat és 4 sajtosat is kóstoltunk már. Ahogy írtam az elején, nem prémium kategóriás, nem fullos olasz-spanyol alapanyagokkal dolgoznak, nincs vastagon megpakolva a feltétekkel és a széleken is kb 1 centit üresen hagynak, de frissek a pizzák, nem állottak, nem mikrósak, nem fagyasztóból előkapottak.
Van olyan pultosuk is, aki nem nagyon tud magyarul, de elboldogultunk.
A dobozért nem számolnak fel plusz költséget.
6 szelet pizza volt összesen 2.340 Ft, 390 Ft/ szelet, függetlenül a feltéttől. Ennyiből megvolt 3 tinédzser számára a gyors vacsora, amit ráadásul szeretnek és szívesen megesznek.
Lehet helyben is enni, normális asztalokhoz le lehet ülni, nincs kajaszag, illetve van házhoz szállítás is.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Hunguest Hotel Panoráma Hévíz
Prémium Hotel Panoráma Siófok