Pizza Forte - Pesti út Budapest

2 vendég értékelése alapján

50%
50%
3Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Bük Bük, Bükfürd? - Május 1. wellness hétvége
Hunguest Bük Bük, Bükfürd?
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - Last Minute hétköznapok
Hunguest Hotel Pelion Tapolca
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom

Pizza Forte - Pesti út Budapest vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 47 városban járt márFelfedező - 119 helyen első értékelőNépszerű író - 295 hasznos szavazat8 évnyi aktív tagságLelkes fotózó - 187 feltöltött kép
Átlagos 2025. március 10.gyerekekkel járt itt
Weboldalon rendeltünk pizzát házhoz szállítással. Csak 32-est lehet rendelni, mi vékony tésztást kértünk. Egy appban lehetett követni a kiszállítási időt, ami ötletnek jó, csak nem valós. 40 percről indult, de ahogy csökkent az idő, úgy váltott vissza többször is egy hosszabb időtartamra. Kb.
2022. március 7.családjával járt itt
Igaz hogy csak házhozszállításos fogyasztásra rendeltünk eddig innen pizzát, igy magát a helyet nem tudom értékelni. Sokszor rendelünk pizzát, az egész család szereti . Nagyon jó, hogy nemcsak a feltétel között lehet variálni, hanem magát a pizzatésztt is megválaszthatom, vastag, vékony, teljes kiőrlésű vagy töltött szélű, egyszóval a lehetőségek tárháza van előttünk.