Nyomasztó hangulatú szutykos kis hely az Üllői úton, a Corvin-negyed közelében. A fő profil a pizza, amelyet szeletben és egészben, helyben és kiszállításra is sütnek. Az ár olcsó, egy szelet bármilyen ízű 290 Ft, de cserébe nem is jó. Kukoricás-gombásat ettem. Valamekkora mennyiség (kb.
2 egész pizzának megfelelő mennyiségű szelet, többféle ízben) mindig le van előre sütve, így aki gyorsan szeretne enni, az tud valamit választani. Az egész pizzákat rendelés után sütik, kb. 10 perc a várakozás. Rendelésfelvétel és fizetés a pultnál történik. Rideg, félhomályos, nem jó atmoszférájú a hely. A pult alatt meglehetősen hangosan egy horrorfilm ment, ezt az alkalmazott mondta, az egyik hangos hörgés-sikítás kombináció után. Nem mosolyogva, hanem inkább olyan arccal, mintha ő is az egyik szereplő lenne.