Ellenben a fiam kedvence a hely és neki mindig gyros-os pizzát kell rendelni. Igaz, ez az egyetlen pizza a széles repertoárból, ami ízlett neki, de ezt igazán szereti (lilahagyma, grillezett csirkemell darabkák görög fűszerezéssel). Újdonság a legutóbbi rendelésünk óta, hogy 3 féle pizzatészta közül lehet választani (vastag, normál, vékony), a vastagot semmiképpen ne válasszátok, mert nekem még a normál is túlságosan vastag. Méretben 24 és 32 cm-es átmérőjű kerek pizzáik vannak és pár ízből családi is. Legutóbbi rendelésünk: gyros-os pizza 1378 Ft/ 24 cm-es, margarita pizza 846 Ft / 24 cm-es, bolognai kemencés szelet hasábburgonyával 1499 Ft, Dubarry szelet rizzsel 1499 Ft. A csomagolásért külön nem számoltak fel költséget. Interneten rendeltünk közvetlenül a Pizza Kingtől. A vállalt 39 perces kiszállítási időt most sem tudták tartani, pedig kerületen belül vannak, viszont kaptunk ajándékba egy 1,75 l-es Pepsi Colát. Online bankkártyával fizettünk. A menükben 1-1 szelet húst adtak, filézett csirkemell volt mindkettő. A krumpli megpuhult, nem ropogott, a rizs olcsó, aprószemű, nem minőségi fajta. Online lehetett követni a készültségi fokot és azt láttuk, hogy a kiszállítás/futár tovább tartott, mint az ételek elkészítése. Valószínű ezért érkezett minden már alig langyosan. Gondolom, egyszerre több címre is mennek. A futár kedves, udvarias volt és nem a plusz jatt miatt. Mindez nálam 2 pont cuzámmen, a fiamnak meg 4, s mivel végtére is a gyerekek ették, nekik rendeltem, így összességében 3 pontra taksáltam.