Miután a gyerekekkel lerendeztük a nagy téli cipővásárlást, hazamenetel előtt lementünk az alsó szintre valami harapnivalóért. A fiam mondta a 8 évesek nagy bölcsességével és élettapasztalatával, hogy a pizza a legjobb és itt kell venni a Pizza Kingnél, mert a nagymamával is mindig itt szokták venni.
A pultban volt vagy 4-5 féle, de nem egész kerek pizzák, hanem általában csak 1-2 szelet mindből. Egy szelet - körcikk - pizza és egy dobozos üdítő (Ice Tea) 499 Ft-ba került. Kukoricás, csirkehúsos pizzát választott a fiam, ebből az utolsó darabot csíptük el. A pizza már kihűlt, hideg és langyos között volt félúton. Nagy szelet, elég vastag és a széle üres, így azt csak lerágta a gyerek és meghagyta. Tálalás: papírtálcán, evőeszköz nincs, szalvétát úgy kellett kérni. Pizzán kívül csirke-gyrost és baklavát tartanak. Minden étel olcsó, cserébe nem is valami jó. A két pultos srác barátságos, jókedélyű volt.