A sok-sok Pizza Me egység közül egy kis kioszkban található ez az óbudai Eurocenter bejárata előtt, a parkolóknál. A pizza szeletek közül a sima Margarita 490 Ft-ba kerül, az izgalmasabbak 590 Ft-ba. Ezek közül választottam a Tartuffata-t, ami tejszínes alapon, erdei gombával, szarvasgombával ízesített.
Nagyon vékony tésztás, kerek pizzát készítenek. Mivel éppen akkor vették ki a kemencéből az egész pizzát, így nem volt szükséges rámelegíteni. Egyébként ezt - ha szükséges - nagyon örvendetes módon nem a mikróban teszik meg (szerintem nincs is náluk mikró. . . ), hanem a kemencében 1 perc alatt. Mellé vásároltam még egy kis üveges Toma 100%-os narancs juice-t is. Egy ezresből megvoltam. Igaz, ha éhesebb lettem volna, akkor az 1 szelet biztosan nem elegendő.