Zugló egy központi helyén, az Erzsébet királyné útja és a Nagy Lajos király útja sarkán nyílt májusban ez a hiánypótló pizzázó. Az első, ugye, amit szemügyre veszünk a berendezés, elrendezés. Megnyugtató rögtön, hogy itt kényelmesen elhelyezkedhetünk. Udvarias fogadtatás, (ön)kiszolgálás. Én legutóbb 2 szelet pizzát fogyasztottam.
Az egyik akciós volt, így 1100 Ft-ot fizettem összesen. Mindkét szelet igen jó ízű volt. Az egyik, a Popeye elnevezésű volt (paradicsom, mozzarella, spenót, ricotta, parmezán), a másik, a névtelen akciós körtét és mozzarella sajtot tartalmazott. Ha nem frissen jött ki a sütőből, mint ezek, akkor megmelegítik a pizza szeletet. Minden nap nyitva. Házhoz szállítást is vállalnak. Merem ajánlani az igazi, olaszos pizza kedvelőinek!