2015. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2015. szeptember 24.Ajánlom a helyet másoknak is!
Többször elsuhantam már autóval a Vörösvárin és mindig feltűnt, hogy ez a hely állandóan tele van. Én hiszek benne, hogy ahol sokan vannak, az nem lehet rossz hely(néhány kivételt leszámítva....). Nagyon barátságos és vidám a személyzet, ami nekem őszintén szólva legalább annyira fontos, mint a jó étel. Rendeltünk egy pizzát és egy főételt, és mindkettő rendben volt. Csak azért nem tudok kiválót adni, mert őrületes hangzavar volt és szerintem nagyon közel vannak egymáshoz az asztalok. A feleségemet kb 3szor hátba könyökölték a szomszéd asztaltól, de ezt leszámítva nem véletlenül van tele mindig.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Pizza Paradicsom további értékelései
2024.10.27a párjával
![]()
Hát én elég sok pizzázót végigpróbáltam, de itt magasan a legfinomabb a pizza. A széle roppanós, a tésztája ízletes, de vékony, és rengeteg feltét van rajta. Ettünk két levest is, sajtlevest és tárkonyos ragulevest, ezek is nagyon jóízűek voltak. A kiszolgálásról is csak szuperlatívuszokban...
2024.06.18egyedül
![]()
igazábol nem készültem ide csak nagyon megéheztem út közben és gondoltam beülök. nem bántam meg a pizza finom volt az ára is rendbe volt. igazából hozta amit elvár az ember egy ilyen helytől.
2024.05.15barátokkal
![]()
Bármelyik napszakban mész, jól fogod magad érezni. Egy késő esti koncert után is be tudunk ülni bármikor a barátokkal. Mi koktélozni szoktunk és nem ritka hogy eszünk valamit. Az a fantasztikus, hogy akár éjjel kettőkor is friss ételt ehetsz. A pincérek kedvesek.