A Pizza Paradicsom a III. kerületben található („Óbuda Legjobb Vendéglátóhelye” díj győztese). Különlegessége, hogy éjjel-nappal várja éhes vendégeit, 0-24 óráig tart nyitva. A sokféle pizza mellett különféle mediterrán fogások közül tudnak választani, sőt a diétázók és a vegetáriánusok sem maradnak éhen, az ő számukra is igen széles választékot állítottunk össze.
Jó időben a kerthelyiség rendelkezésre áll a vendégeink számára. Havonta váltózó kínálat és folyamatos koktél és étel akciók várnak a betérőkre. Házhoz szállításunk 8-23 között üzemel a III. , VI. , VII. , XIII. kerület és Üröm egész területére, a II. , IV. , és V. kerületek egyes részeibe (további információról érdeklődjünk telefonon). Az ételek regisztráció után internetes oldalunkon is megrendelhetők.
Kicsit csalódott voltam, amikor zárva találtam a kedvenc éttermünket, de a házhozszállításon megnyugtattak, hogy csak felújításról van szó. Így legalább haza rendeltem, és végre kipróbálhattam ezt is. Egy tonhalas és egy fokhagymás bruschettát kértünk, mind a kettő nagyon finom volt.
Ha valaki szereti a friss feltétekkel készült "pizzát" ajánlom, hogy próbálja ki mindkettőt. Egészen más ízű a tésztája és tényleg friss és zamatos. Desszertnek somlóit ettünk és tiramisút, ezek is nagyon jók voltak, és ellentétben más kiszállítós cégekkel, itt jókora adagokat adnak, nem a hatalmas doboz alján kell keresni a mit, vagy furcsán méregetni a kis poharat, amiben átadják az aranyáras édességeket.
A barátaim mind megfordultak ebben az étteremben, és jó véleménnyel voltak róla, eddig csak én maradtam ki ebből valamilyen oknál fogva. Egy hideg januári napon voltunk itt, de a rossz idő ellenére teltház volt, még jó, hogy foglaltunk asztalt előre. Hangulatos "kis" hely, az ételek bőségesek, és jól vannak elkészítve.
A kiszolgálás sebességére sem lehetett panaszunk. Azt hittük ennyi vendég mellett sokkal többet kell várni, pedig nem. Összegezve mindenképp ajánlanám mindenkinek, aki Óbudán jár, és finomat szeretne enni.
Hosszú idő után jó pizzára vágytunk, az interneten találtunk a Pizza paradicsom étteremre, ahova hétvégén ellátogattunk. Nem foglaltunk helyet előre, amit nem szabad kihagyni. Ennek ellenére véletlenül találtunk egy kétszemélyes üres asztalt, pedig az étterem tele volt. Egyszerű kis étterem egy park sarkába építve.
Kis fedett terasz is tartozik hozzá, rengeteg asztalt bezsúfolva, kis osonófolyosók köztük, a székek összeérnek. Az asztalok kicsik, épp elegendőek a tányéroknak. Látszik, hogy a forgalom mennyiségére törekszenek a tulajdonosok az alacsonyan tartott árak mellett. A felszolgálók térülnek-fordulnak, gyorsak, és kedvesek. Nem csak pizza van, hanem sokféle étel, nagyon jó választékban. Például Pljeskavica és Cevabcica is, valamint különféle bárány-birka ételek. Normál adagok, szépen tálalva, díszítve. Mi kétféle pizzát rendeltünk, mindkettő megfelelően volt elkészítve, szépen aranyszínűre megsütve a széle és az alja is, nem túl vékony, de nem is kenyérvastagságú, kifejezetten jóízűek voltak. Az egyiket lefelejtették, vártunk, szóltunk és akkor gyorsan pótolták, cserébe nem számoltak fel! Fair! ! ! Jó az étterem, tetszett, máskor is megyünk! Köszönjük Pizza Paradicsom!
Baráti körrel pizzáztunk a Pizza Paradicsomban. Annak ellenére hogy egy sima szerdai késő délután volt, nagyon zsúfolt volt a pizzéria, egymásba értek a székek, alig lehetett megmozdulni. Ennek ellenére finomat ettünk, a kiszolgálás kicsit kapkodós volt, de nem volt mit tenniük a sok vendég miatt. Kicsit bővíthetnék a helyet hogy ne legyen ennyire zsúfolt.
Sokat kell utaznom a munkám miatt. A városokban, ahol megfordulok már megvannak a megszokott helyeim kávézásra, evésre, fagyizásra stb. Ezt a helyet eddig nem ismertem, most is csak a véletlennek volt köszönhető, hogy itt kötöttem ki: lerobbant az autóm, és túl hideg volt odakint, inkább náluk vártam a segítségre.
Rosszul indult a nap, de ez a kis otthonosság, a meleg és a finom ebéd felvidított. Torinói krémlevest ettem, utána Erdei steak-et. Mindkettő finom volt. Ha erre járok, biztosan betérek, mert jó élményekkel távoztam.
A közelben lakunk, így elég sokszor megfordulunk az étteremben. Az ételekkel, ízekkel, a kiszolgálással elégedettek vagyunk. Mindig elhatározzuk, hogy ma este már tényleg máshol eszünk, de végül újra és újra itt kötünk ki - szóval, biztos tudnak valamit. . .
A pizza nekem nem éttermi étel, azt csak házhozszállításra rendelek, így főleg a tésztákat, frissensülteket, leveseket ismerem az éttermi részből. Ezek nagyon finomak, ahogy a házhozszállítás pizzái is.
Először voltam itt, de biztosan jövök még. Pizzát ettem, és nagyon finom volt. Nagyon jó, hogy mindig nyitva vannak, így buli után is be lehet ugrani, ha megéheztél. (Mi így voltunk itt. Haza akartunk menni, de aztán megláttuk a csalogató fényeket és beugrottunk, hátha jobb lesz, mint otthon egy szendvics. ) Szívesen ajánlom, tényleg jó kis hely. A barátaim is elégedettek voltak.
Az egyik legjobb etterem,azok kozul,melyekben eddig jartam Budapesten! Nagy otlet,hogy non-stop! :) Finom etelek-italok,nagy valasztek, jo aron! Csak ajanlani tudom!Nem hiszem,hogy barki csalodni fog ebben az etteremben! A pincerek illemtudoak,keszsegesek,tudnak ajanlani! Az illemhelyiseg is kulturalt.....
Bár csak rendelni szoktunk Tőlük, de a Vadász kedvence, a tárkonyos csirkeraguleves felülmúlhatatlanok. A saláta koktél lehetősége (magadnak válogatod össze az összetevőket) zseniális, nagyon jó, hogy ilyenre is van lehetőség, szoktam is élni vele.
Egy kicsit húzósabbak az árak a megszokottakhoz képest, de az adagok hatalmasok, nagyon jó ízűek, sosem csalódtunk még Bennük, a jövőben is sűrűn tervezünk rendelni.
Általában esténként jövünk. Szeretem, hogy bármikor beugorhatunk, hiszen mindig nyitva áll. 100% ételgaranciát vállalnak, bár én még sosem használtam ki ezt a lehetőséget, mindig ízlett, amit ettem. Eddig az Erdei steak és a Lazac derék volt a kedvencem, mostantól viszont a bárány ételeket is felveszem a listámra. A Plyeskavica nagyon finom volt.