Kiváló 2016. decemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2016. december 22.
A közelben lakunk, így elég sokszor megfordulunk az étteremben. Az ételekkel, ízekkel, a kiszolgálással elégedettek vagyunk. Mindig elhatározzuk, hogy ma este már tényleg máshol eszünk, de végül újra és újra itt kötünk ki - szóval, biztos tudnak valamit... A pizza nekem nem éttermi étel, azt csak házhozszállításra rendelek, így főleg a tésztákat, frissensülteket, leveseket ismerem az éttermi részből. Ezek nagyon finomak, ahogy a házhozszállítás pizzái is.
Hát én elég sok pizzázót végigpróbáltam, de itt magasan a legfinomabb a pizza. A széle roppanós, a tésztája ízletes, de vékony, és rengeteg feltét van rajta. Ettünk két levest is, sajtlevest és tárkonyos ragulevest, ezek is nagyon jóízűek voltak. A kiszolgálásról is csak szuperlatívuszokban...
igazábol nem készültem ide csak nagyon megéheztem út közben és gondoltam beülök. nem bántam meg a pizza finom volt az ára is rendbe volt. igazából hozta amit elvár az ember egy ilyen helytől.
Bármelyik napszakban mész, jól fogod magad érezni. Egy késő esti koncert után is be tudunk ülni bármikor a barátokkal. Mi koktélozni szoktunk és nem ritka hogy eszünk valamit. Az a fantasztikus, hogy akár éjjel kettőkor is friss ételt ehetsz. A pincérek kedvesek.