Egyszerű de nagyszerű!

Pizza Paradicsom BudapestPizza Paradicsom Budapest a térképen

2017. januárban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 31.
Hosszú idő után jó pizzára vágytunk, az interneten találtunk a Pizza paradicsom étteremre, ahova hétvégén ellátogattunk. Nem foglaltunk helyet előre, amit nem szabad kihagyni. Ennek ellenére véletlenül találtunk egy kétszemélyes üres asztalt, pedig az étterem tele volt.

Egyszerű kis étterem egy park sarkába építve. Kis fedett terasz is tartozik hozzá, rengeteg asztalt bezsúfolva, kis osonófolyosók köztük, a székek összeérnek. Az asztalok kicsik, épp elegendőek a tányéroknak.
Látszik, hogy a forgalom mennyiségére törekszenek a tulajdonosok az alacsonyan tartott árak mellett.
A felszolgálók térülnek-fordulnak, gyorsak, és kedvesek.
Nem csak pizza van, hanem sokféle étel, nagyon jó választékban. Például Pljeskavica és Cevabcica is, valamint különféle bárány-birka ételek.
Normál adagok, szépen tálalva, díszítve. Mi kétféle pizzát rendeltünk, mindkettő megfelelően volt elkészítve, szépen aranyszínűre megsütve a széle és az alja is, nem túl vékony, de nem is kenyérvastagságú, kifejezetten jóízűek voltak.
Az egyiket lefelejtették, vártunk, szóltunk és akkor gyorsan pótolták, cserébe nem számoltak fel! Fair!!!

Jó az étterem, tetszett, máskor is megyünk! Köszönjük Pizza Paradicsom!
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:
Ár / érték arány:
Tisztaság:

Pizza Paradicsom további értékelései

2024.10.27a párjával
Hát én elég sok pizzázót végigpróbáltam, de itt magasan a legfinomabb a pizza. A széle roppanós, a tésztája ízletes, de vékony, és rengeteg feltét van rajta. Ettünk két levest is, sajtlevest és tárkonyos ragulevest, ezek is nagyon jóízűek voltak. A kiszolgálásról is csak szuperlatívuszokban...
2024.06.18egyedül
igazábol nem készültem ide csak nagyon megéheztem út közben és gondoltam beülök. nem bántam meg a pizza finom volt az ára is rendbe volt. igazából hozta amit elvár az ember egy ilyen helytől.
2024.05.15barátokkal
Bármelyik napszakban mész, jól fogod magad érezni. Egy késő esti koncert után is be tudunk ülni bármikor a barátokkal. Mi koktélozni szoktunk és nem ritka hogy eszünk valamit. Az a fantasztikus, hogy akár éjjel kettőkor is friss ételt ehetsz. A pincérek kedvesek.
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós - Két éjszakás ajánlat
Hotel Castello & Thermal Spa Siklós