Kiváló 2017. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. május 18.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Sokszor járunk ide, nem véletlenül.Színház, koncert után,késő este is lehet friss meleg ételt kapni. Remek az étlap, amit nagyon hamar kihoznak. Bőséges a kínálat,a választásban ügyesen részt vesznek , ha külön kérés van igyekeznek segíteni. Ha telt ház van, akkor sem kell órákat várni a felszolgálásra. Az ételekben még soha nem csalódtunk. Nagy adagok, ízletesen elkészítve.
Hát én elég sok pizzázót végigpróbáltam, de itt magasan a legfinomabb a pizza. A széle roppanós, a tésztája ízletes, de vékony, és rengeteg feltét van rajta. Ettünk két levest is, sajtlevest és tárkonyos ragulevest, ezek is nagyon jóízűek voltak. A kiszolgálásról is csak szuperlatívuszokban...
igazábol nem készültem ide csak nagyon megéheztem út közben és gondoltam beülök. nem bántam meg a pizza finom volt az ára is rendbe volt. igazából hozta amit elvár az ember egy ilyen helytől.
Bármelyik napszakban mész, jól fogod magad érezni. Egy késő esti koncert után is be tudunk ülni bármikor a barátokkal. Mi koktélozni szoktunk és nem ritka hogy eszünk valamit. Az a fantasztikus, hogy akár éjjel kettőkor is friss ételt ehetsz. A pincérek kedvesek.