Jó 2014. májusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. május 27.
Egy péntek délutáni napon esett a választásunk erre az étteremre, mivel párommal korábban már jártunk itt és tudtuk, hogy jól főznek. A parkolás a közelben szerencsére megoldható és ingyenes. Maga a hely hangulatos, mi a fedett belső részben ültünk, de jó időben kint is lehet a teraszon, bár az éttermet körülvevő tájban nem igazán lehet gyönyörködni és elég nagy a forgalom is a vele szembeni úton. Az ételek nagyon finomak és a kiszolgálás is jó, azonban ár/érték arányban nem a legjobb. Nagy előnye a helynek, hogy éjjel-nappal nyitva van, így bármikor betérhet az ember, ha éhes, illetve házhoz szállítást is vállalnak.
Hát én elég sok pizzázót végigpróbáltam, de itt magasan a legfinomabb a pizza. A széle roppanós, a tésztája ízletes, de vékony, és rengeteg feltét van rajta. Ettünk két levest is, sajtlevest és tárkonyos ragulevest, ezek is nagyon jóízűek voltak. A kiszolgálásról is csak szuperlatívuszokban...
igazábol nem készültem ide csak nagyon megéheztem út közben és gondoltam beülök. nem bántam meg a pizza finom volt az ára is rendbe volt. igazából hozta amit elvár az ember egy ilyen helytől.
Bármelyik napszakban mész, jól fogod magad érezni. Egy késő esti koncert után is be tudunk ülni bármikor a barátokkal. Mi koktélozni szoktunk és nem ritka hogy eszünk valamit. Az a fantasztikus, hogy akár éjjel kettőkor is friss ételt ehetsz. A pincérek kedvesek.