Szögletes pizzákat készítenek, volt legalább 8 féle íz, melyek közül a pisztáciás volt meghökkentő. A pizzaszeleteket kiadás előtt a sütőben melegíti, rápirítan. Egy gombás - Prosciutto sonkásat kértem, paradicsomos alapon. Pizzán kívül még egy adag paradicsommártásos gnocchi volt, valamint 2 jókinézetű pisztáciás cannoli (tölcsér alakú töltött desszert). A pozitív indítás után kellemetlen pillanatok következtek. A 2 tétel - pizzaszelet, süti - nem kevesebb, mint 2300 Ft volt, ebből a cannoli volt 1500 Ft, a pizza 800 Ft. Teljesen irreális, de gondoltam, ha jó, egyszer belefér ennyi is. A pizzaszelet átlagos, a pizzaliszt nem prémium kategóriás, házikenyér ízű a tészta, nem ropogós a rásütés ellenére. Az égett részek kifejezetten zavaróak, kellemetlenek. A sütemény egyáltalán nem jó, sőt, megkockáztatom, ez szörnyű. Pedig kinézetre nem volt rossz, azért is kértem. A krém ehetetlen, vajkrém ízű, nincs benne sem vanília, sőt, mintha egy testápolót nyalogatna az ember. A külső tésztaburok nem ropogós, törik, kissé megpuhult, fűrészporos hatású, valószínűleg nem friss. A pisztácia szórás legalább értelmezhető, ehető, de az ugye késztermék felaprítva. Nagy csalódás. A pizzaszelet és a süti egy része is kukában végezte, pedig éhes voltam. Az ételpontszám tehát: süti 1-es, pizza 3-as, így átlagoltam 2-esre. Át-érték arány teljesen irreális. Sajnálom, de nem ajánlom a helyet. /Az első, korábbi látogatásnál egy szelet margharita pizzát vettem, semmi extra, átlagos, kevés volt rajta a paradicsommártás.