Pizza Pazza Budapest

13 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
1Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Elixír Mórahalom - 2 éjszakás ajánlat, fürdőhasználattal
Hotel Elixír Mórahalom
Hotel Lövér Sopron - Senior csomag örökifjaknak
Hotel Lövér Sopron
Sungarden Hotel Siófok - SunGarden Wellness Pihenés
Sungarden Hotel Siófok

Pizza Pazza Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 268 városban járt márFelfedező - 3696 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 104728 feltöltött kép
Gyenge 2022. március 27.egyedül járt itt
Másodjára jártam itt, egy kis pultnál rendelős, elviteles pizzéria a Zsinagóga közelében. Külföldi fiatalember szolgált ki, nem beszélt magyarul. Abban nem vagyok meggyőződve, hogy olasz lenne, de mindegy is. Kedves, készséges, félig angolul, félig olaszul diskuráltunk, bár én nem is beszélek olaszul.
Pizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - EgyébPizza Pazza Budapest - Egyéb
Még több kép (10 db) >>