Az Akácfa utcában a piac (Klauzál téri piac) már bezárt, nem is volt hirtelen mentő ötletem, de ekkor láttam meg a páratlan oldalon ezt a pizzériát, amely az újdonság erejével hatott rám. A szuterénben kialakított pizzériát lépcsőn lehet megközelíteni, szóval nem akadálymentes a hely. A tornyokba rakott pizzás dobozokból arra lehetett következtetni, hogy kiszállításra lehet egész pizzákat rendelni neten vagy telefonon, és valóban érkeztek is a hívások. Helyben is lehet egész pizzát enni, de erre várni kell, hiszen frissen sütik, viszont vannak szeletes pizzák is, szerintem igen barátságos áron, 590 Ft-ért. Az általam gyakran látogatott és régebben jobban kedvelt Pizza Me szeleteihez és zsáneréhez erősen hasonlatos szeleteket készítenek, azaz vékonytésztás nápolyi pizzát, azonban itt lényegesen kedvezőbbek az árak, minőségben pedig talán egy kicsit ez jobbnak is tűnt aktuálisan. A választásom egy sonkás-kukoricás-lila hagymás szelet volt, amely akkoriban készülhetett el, hiszen még meleg volt. A régebben elkészült pizzákra a kemencében rámelegítenek, rápirítanak pár percet a fogyasztás előtt. Ezen kívül volt még Margherita, magyaros és talán sonkás szelet pizza is. Helyben több asztalnál is le lehet ülni. Az egész pizzák árai 1790 Ft-tól indulnak, kb. 3000 Ft-ig bezárólag, a feltéttől függően, kb. 25 félét kínálnak. A pizzákon kívül 3 féle Calzone (hajtogatott, töltött pizzatészta), 2 féle saláta, paradicsomleves bivaly mozzarellával, egy tucatnyi tészta (spagetti, ravioli, tagliatelle), a desszertek terén tiramisu és olasz fagylalt szerepel még az étlapon. Kedves volt a kiszolgálás, korrekt kis hely benyomását keltette.