Mivel elég közel lakunk, 5-6 alkalommal már megfordultam itt, de annyira nem voltak jók a benyomásaim. Az is egy kicsi furcsa, hogy bármikor is mentem, mindig olyan kihalt, üres volt. Ez azért annyira nem vonzó egy étterem esetében, hiszen én is elbizonytalanodom, biztos, hogy érdemes ide bejönni? Hétköznap ebédidőben 2 fogásos menüt kínálnak kedvező áron, 890 Ft-ért. Minden nap nyitva vannak este 11 óráig, de a konyha ennél korábban leáll, egyszer voltam - pontosabban csak szerettem volna enni - este 9-kor, de már nem voltak "főzőképes" állapotban (lehet, hogy ebből a szempontból azóta változott a hozzáállás). Az étlapon a fő profil a pizza, 23 féle verzió szerepel, pontosabban a 23. az egy kívánság pizza, a vendég állíthatja össze bármelyik, de maximum 4 összetevőből. Árakban átlagos, nem drága (1200-1800 Ft között). 32 cm-es átmérőjű, átlagos méretűek. Bár azt írják a honlapon, hogy ők "olaszos" étterem, én inkább amolyan mindenfélés-nek kategorizálnám, hiszen a jól ismert, mindenhol kapható tipikus és standard ételek vannak, menzás-kifőzdés jellegű hely. Ehhez képest az étlap értelmetlenül hosszú. Szerintem ezeket az ételeket mindenki fejből sorolja: Cézár saláta, görög saláta, rántott sajt tartárral, hortobágyi palacsinta, húsleves, gulyás, bolognai és carbonara spagetti, lasagne, Cordon Bleu, bakonyi . . . somlói, gesztenyepüré, tiramisu. Az ételek elkészítésében egyáltalán nem profik, szerintem bármelyik átlagos háziasszony ennél finomabban főz, sőt jó eséllyel fantáziadúsabban is.