A Gianni Annonihoz köthető márka tavaly nyitotta meg az Arany János utcai új egységét. A város tele van pizzériákkal, így joggal merül fel a kérdés a vendégben, hogy biztos kellett-e még egy, vagy, hogy ez miben lesz más, mint a többi?
Például abban, hogy a pizzákat Mák Tamás pizzamester készíti, vagy abban, hogy itt 4+1 pizzát kótolhattok: a pizzériák 90%-ában kapható nápolyin kívül a pinsa romanat, a padellinot, a focacciat és van teljes kiőrlésű lisztből készült pizza is. A falatok mellé pedig jobbnál jobb olasz borokat lehet kóstolni. Előételnek kértünk focacciát, ami a són és borson kívül nincs mással fűszerezve, a két hajszálvékony tészta közé pedig krémes sajt kerül. Utána a pinsana romanak közül a tartufo e speck (mozzarella fior di latte dei Monti, mascarpone, szarvasgomba krém, speck), a padellinok közül a bufala e crudot választottuk. Mindkettő kifogástalan volt. A focacciaval embertpróbáló mennyiség volt, de muszáj volt desszertet is enni (ami úgyis külön helyre megy), így tiramisuval és sette velivel koronáztuk meg a vacsorát. A személyzet nagyon kedves, maximálisan figyeltek ránk, és minden pizzáról bőségesen kaptunk információt.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.