Külsőre szimpatikus olasz étterem és pizzéria a Nagykörúton, a Nyugati tér és az Oktogon között, évek óta működik azonos néven, profillal és helyszínen. Télen-nyáron üzemelő kiülős terasszal. A beltér olasz hangulatú vendéglőként van berendezve, de valami miatt mindenképpen a teraszra akarták, hogy kiüljünk, ne bentre.
A teraszon művirág és büdös, hamumaradványos hamutartó volt az asztalon, pedig nem is dohányoztunk. Egy olasz étteremben alap elvárás egy jó olaszos feketekávé vagy egy cappuccino. Itt a kávé borzasztó rossz, mellékízű, el sem tudom képzelni, milyen kávéból, milyen géppel főzhetik. Minden esetre irreálisan drága volt. Egy cappuccino 950 Ft + 10% kötelező szervizdíj, szóval több mint egy ezres. Nem éri meg az árát. A pizzák átlagosak, kerek klasszikus pizzákat készítenek, de ennek árai is 3000 Ft felett kezdődnek (itt is persze még plusz a szervizdíj), a pizzán kívül kínálnak még néhány főételt, köztük kemencében sült fogások is vannak. Az ételkínálat a korábbi, covid időszak előttihez képest jelentősen szűkült, lerövidült az étlap, miközben az árak nőttek. Igaz, ez általános jelenség a hazai vendéglátásban IS, de itt sajnos a minőség és az árszint nagyon nincs összhangban.