2023. novemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2023. december 26.Ajánlom a helyet másoknak is!
Ez már legalább a 3. egysége a Pizzi Pizzériának, legalábbis, amelyekben én már megfordultam, de persze lehet, hogy van még több is. Helyileg a Nagykörúton, és mintha viszonylag új nyitásnak tűnne, legalábbis korábbról nem emlékszem rá.
Klasszikus kerek pizzákat sütnek. Nemcsak egész, de szelet pizza is kapható náluk. Még nem nagyon ismerték meg a vendégek ezt a helyet, úgy láttam. Ellenben az újlipótvárosi pizzériájuk már annyira befutott, hogy legutóbb valami fél órát kellett volna várni a pizzára, olyan sok volt a megrendelésük, nyilván online is fogadnak megrendeléseket, illetve a futárok is járnak hozzájuk. A benti rész alapterülete elég kicsi, a fal mellett a könyöklőnél lehet enni helyben, illetve jobb időben a kinti teraszon, amely a járdára települt. Mivel csak beugrottam pár percre, a kész kínálatból választottam egy szarvasgombás-erdei gombás szeletet 790 Ft-ért. Itt is az a szokás, mint a Pizza Me-nél, hogy kiadás előtt beteszik a kemencébe pár percre a szeletet, így az meleg és ropogós lesz. Volt még nápolyi szalámis, csípős szalámis és magyaros pizzaszelet is, ugyanennyiért.
Az egész pizzák ára 2490 (Margherita) - 3290 Ft, illetve vannak még extrább fajták is, 4000 Ft felett.
Barátságos kiszolgálás. Fiatalos, de puritán környezet.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Erzsébet Park Hotel Parádfürdő
Akadémia Hotel Balatonfüred