Pizzi - Újlipót Budapest

50%
4,5Kiszolgálás
4Ár / érték
4,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Korona Wellness Eger - Karácsony
Hotel Korona Wellness Eger
Hunguest Hotel Helios Hévíz - Legjobb ár all inclusive ellátással a hévízi Hunguest Heliosban
Hunguest Hotel Helios Hévíz
110.670 Ft / 2 fő / 2 éjtől all inclusive ellátással
Ensana Thermal Aqua Hévíz - Wellness élmények all inclusive ellátással, előfoglalással
Ensana Thermal Aqua Hévíz
Kérd ajánlatunkat!

Pizzi - Újlipót Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2495 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Kiváló 2024. október 25.gyerekekkel járt itt
Havi rendszerességgel vásárolunk náluk pizzát, és nagyon megszerettük nemcsak a Pizzi pizzáját, de a náluk dolgozó csapatot is. Igaz, ezzel nem vagyunk egyedül, elég jelentős rajongótábort/ vendégkört sikerült kiépíteniük, nyilván nem véletlenül. Pizzaszeletet azonnal lehet tőlük vinni és enni, de én általában egész pizzát szoktam venni, amit frissen sütnek.
Pizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - Étlap/itallapPizzi - Újlipót Budapest - BelsőPizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - BelsőPizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - Étel/italPizzi - Újlipót Budapest - Külső kép
Még több kép (13 db) >>
2021. június 20.gyerekekkel járt itt
A 6. kerületi Szondi utcában már jártam a Pizzi pizzériában. Véleményem szerint nem kimagasló, de egész jó, átlagnál színvonalasabb pizzát készítenek. A hagyományos kerek, vékony tésztás pizzát lehet szeletben is kapni és egészben, elvitelre is.
Még több kép (13 db) >>