A Váci utca Fővám tér felőli végén lévő gyorsétteremre évekkel ezelőttről úgy emlékszem vissza, hogy a környék ami amúgy elég drága egyik legolcsóbb étkezőhelye volt, ráadásul nem kellett várni az ételre, azonnal lehetett vinni és enni. Annyira most már nem olcsó a hely, de a gyorsaság továbbra is áll.
Talán korábban nem is ez volt a nevük, sajnos már nem tudom visszaidézni. Az épület felsőbb szintjein irodaház működik, az itteni dolgozók kedvezményre jogosultak. Önkiszolgáló rendszerben hétköznap ebédidőben többféle menüből vagy önálló fogásból válogathatunk a pultból. 12 órakor elég sokan szoktak lenni, sorban állás van, de halad. Az általam választott menü egy adott főétel + köret + 0,5 l-es palackos üdítő (Cola termékek), összesen 2990 Ft volt, hozzáteszem, a kólás doboz után pluszban kellett fizetni 50 Ft-os betétdíjat, cserébe magammal vihettem az üres dobozt (na persze). Csirkemell kockák bébirépás, tejszínes raguval és zöldséges rizzsel. Önmagában a főétel, ital nélkül 2550 Ft volt. Kicsit menzás hatású volt, fűszert még elbírt volna, de alapvetően nem volt rossz. Mondjuk ettől az egy fogástól jóllakni nem lehet, nekem legalábbis nem sikerült. A kiszolgálás tempós. Elég sok ülőhely van, szabadon választott. Van kiülős terasz, illetve egy kávézó és reggeliző részleg, ez utóbbi ebédidő előtt üzemel.