2022. augusztusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 30.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta változatlan névvel és zsánerrel működő, leginkább külföldi turistákra specializálódott retró bisztró a Döbrentei téren. Kitűnő lokáció, közel a Dunapart, az Erzsébet híd budai hídfője, a Tabán, a Gellért-hegy és a Várból is csak pár lépést kell idáig jönni, ha a Budavári Palota alatti kapun lépünk ki vagy akár a Várkert Bazár felől jövet. A vendégeket a teraszon ültetik le, pontosabban a vendégek magukat, mivel nincs ültető pincér. A beltér mondhatni, nem alkalmas vendégfogadásra, belépve egy kis bárpult, szűk folyosó a mosdó felé, balra a konyha. Igazából nincs is benti éttermi rész.
De erre a vendégeknek nincs is igényük, hiszen úgyis a teraszon szeretnének ülni.
Ételek terén is a vendégkör igényeit igyekeznek kielégíteni: gulyásleves, marhapörkölt galuskával, cigánypecsenye, Platán burger, tojásos lecsó, bolognai ill. Carbonara spagetti, szóval amit egy megfáradt, megéhezett utazó Magyarországon szívesen enne. Desszertek terén palacsinta (2 db/1990 Ft), túrógombóc (2490 Ft). Árban nem olcsó, miközben menzás színvonalon elkészített ételeket tálalnak. Mégis, a hely kellemes, klassz itt üldögélni, de én étkezésre nem ajánlom, nem itt fogja megismerni és megszeretni a magyar konyhát egy külföldi, az valószínű.
Az itallapon kommersz választék, szintén túlárazva. A koktélok 2490 Ft-ba kerülnek. 5 dl limonádé 1190 Ft, turmixok szintén ennyiért. Egy kis üveges Cola és a Szentkirályi víz 690 Ft. Mindehhez még plusz 12% szervizdíjat számolnak fel.
Az egyik pincér lány kedves, mosolygós volt.
Az étlap ragacsos volt, rossz volt kézbe venni.
A tisztaság nem a hely erőssége. A mosdót egy felmosóvízzel teli vödrön keresztül, azt átlépve/kikerülve lehet megközelíteni. No comment.
Kizárólag a lokáció miatt javaslom.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (11)
Még több kép (1 db)
Hotel Aurum Hajdúszoboszló