Pódium Budapest

4,3Kiszolgálás
3,7Hangulat
3,3Ár / érték
3,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Avar Hotel Mátrafüred - Napi árak félpanziós ellátással
Avar Hotel Mátrafüred
78.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval
Hotel Visegrád - Örökifjak - hétköznapi wellness pihenés
Hotel Visegrád
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd? - Caramell a legjobb áron
Caramell Premium Resort Bük, Bükfürd?

Pódium Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 868 városban járt márFelfedező - 2724 helyen első értékelőNépszerű író - 320 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 54067 feltöltött kép
2024. november 30.a párjával járt itt
Itt azért kicsit majd rendbe kéne tenni a címet, ez a hely ugyanaz éveken keresztül, csak egy kicsit helyet változtatott. Azt hiszem az első értélkelés az tényleg a Kolosy térre szólt, de a bisztró arrébb mászott időközben, nem túl messze, csak ide a Bécsi útra, és most ott van. A második értékelés is erre vonatkozik.
Pódium Budapest - Külső képPódium Budapest - Külső képPódium Budapest - Külső képPódium Budapest - BelsőPódium Budapest - Étel/italPódium Budapest - Étel/italPódium Budapest - Étlap/itallapPódium Budapest - Étlap/itallapPódium Budapest - MosdóPódium Budapest - MosdóPódium Budapest - Étel/italPódium Budapest - EgyébPódium Budapest - EgyébPódium Budapest - Egyéb
Még több kép (11 db) >>
Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 86 városban járt márFelfedező - 104 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagság
2024. október 7.egyedül járt itt
Több alkalommal ebédeltem az étteremben az utóbbi időben. Hangulatos szép beltere is lett, ebédidőben menüt kínálnak, többféle levesből és főételből választható ki a menü. A menü megfelelő adag, szépen felszolgálják, az ételek ízletesek voltak, a választék is megfelelő. Legutóbb húslevest, csevapcsicsát, és császármorzsát ettem.
Ezüst fokozatú értékelő
Gyenge 2018. június 21., kollégákkal járt itt
Asztalfoglalás szükséges, kis asztalok kényelmetlen székek, zsúfoltan. Esős időben nem ajánlott, mert csak napernyők vannak, zárt hely nincs. Többféle fröccs, sör, koktél van, pörgős figyelmes, mosolygós a kiszolgálás, még a nyári melegben is. Az ételkínálat nem nagy, de a sült burgonya mártogatóssal finom, a sertésszűz szintén megfelelő. Hot dog nem volt az igazi.