Szombat, ebédidő, mi meg ezt választottuk. Majdnem üres a tágas beltér, nem csúnya, nem is túl szép. Praktikus, célszerű. Étlap nem hosszú, viszonylag keskeny mezsgye a választék, de abból azért lehet jókat szemezgetni. Húslevessel kezdtem, azután csrkemell supréme, parmezános-rukkolás stb. Feleségem borjú bécsi, ha már a Bécsi úton vagyunk, hozzá házi majonézes burgonyasaláta a kiszolgálás kedves, udvarias, a lény szép, a fiú rendkívül szimpatikus, figyelmesek is. Az evőeszközök elhelyezése az asztalon gyalázatos, kanalat. villát sokat törölgettem a szalvétával. Leves közepesen finom, de aztán hozzáigazodta, jobb lett, a második fogással viszont mindketten messzemenően meg voltunk elégedve! Nagyon finom volt! Sok kis apróságból jó nagy számla kerekedik, a tyúkhúsleves 2490, a borjú bécsi 5990, a csirkemell kellékeivel 5490, pohár Fuze tea 790, egy Cola zéro 790, a pohár Pilsner Urquellem pedig 990 forint. Szervízdíj 1985. Ez így sok kicsi, de sokra megy, végül mindez 18525 forint, de minőségi ebéd. Azután eldöntheted, hogy szeretnél idejönni vagy sem.