Pódium - Kolosy tér Budapest

4,5Ételek / Italok
4,5Kiszolgálás
3,5Ár / érték
3,5Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Portobello Hotel Esztergom
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom - Nyugdíjas kedvezményes ár félpanzióval
Colosseum Wellness Hotel Mórahalom
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa - Napi ár all inclusive ellátással
Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa
68.335 Ft / 2 fő / éjtől all inclusive ellátással

Pódium - Kolosy tér Budapest vélemények

Smaragd fokozatú értékelőOrszágjáró - 83 városban járt márFelfedező - 102 helyen első értékelőNépszerű író - 988 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagság
2024. október 7.egyedül járt itt
Több alkalommal ebédeltem az étteremben az utóbbi időben. Hangulatos szép beltere is lett, ebédidőben menüt kínálnak, többféle levesből és főételből választható ki a menü. A menü megfelelő adag, szépen felszolgálják, az ételek ízletesek voltak, a választék is megfelelő. Legutóbb húslevest, csevapcsicsát, és császármorzsát ettem.
Ezüst fokozatú értékelő
Gyenge 2018. június 21., kollégákkal járt itt
Asztalfoglalás szükséges, kis asztalok kényelmetlen székek, zsúfoltan. Esős időben nem ajánlott, mert csak napernyők vannak, zárt hely nincs. Többféle fröccs, sör, koktél van, pörgős figyelmes, mosolygós a kiszolgálás, még a nyári melegben is. Az ételkínálat nem nagy, de a sült burgonya mártogatóssal finom, a sertésszűz szintén megfelelő. Hot dog nem volt az igazi.