A Pointer angol típusú, faburkolatos pub-láncnak több egységében megfordultunk már, jó élményeket szereztünk, így legutóbb a 2. kerületben járva ide tértünk be. A 12-17 óra közötti Happy Hours akcióról már éppen lecsúsztunk egy jó félórával, de azért így sem túl elszálltak az árak, vállalható. Vannak további ital-akciók is, pl.
Panyolai pálinka és Hunter kombó, illetve este 6-ig a koktélok is kedvezményesen kaphatóak (890 Ft/többféle). A csapon lévő Hunter, Pilsner Urqell, Bombardier és Guinness közül a 2 utóbbit kóstoltuk (Bombardier pohár: 650 Ft, Guinness korsó: 1350 Ft). Az étlap rövid és semmi köze az angolokhoz, ugyanis tipikus olasz tömeg-ételek vannak rajta, bruschetta, 3 saláta, pár pizza és tészta (1500 Ft körüli árakon). Mi nem ettünk, de a szomszédos asztalnál ránézésre az olívabogyós, mozzarellás Caprese saláta biztatóan nézett ki, a pizza viszont átlagos, semmi extra. Vannak kényelmes, bár kissé már megviselt küllemű bőrkanapés ülőhelyek, de inkább nagyobb társaságok számára. A kisebb asztalok háttámlás fapadjai ugyanakkor elég kényelmetlenek. A mosdó lelakott volt, nem túl tiszta. A zene nagyon nem illett a pub hangulatához. A pultos fiatalember tette a dolgát, az előző értékelésben emlegetett szuper cuki pultos hölgyhöz nem volt szerencsénk. (bár igaz, az előző értékelés már 3 évvel ezelőtti).
A Margit körúti Pointer helyén valami más néven működött pub elég hosszú ideig, talán Arizona volt a neve. Mi a tegnap ültünk be ide, értékeltük, hogy vannak kézműves söreik is, igaz eléggé megszaladt áron, egy Bakancslista 1090, másutt 750-990, Monyó sörök 990, (az American Beauty-t és a Schatzit tartják), van Igazi Csíki Sörük 890 forintért, ami elég brutális árképzés.
Ittunk csapolt Bernardot (490) és csapolt Huntert (390), amit a Mister sörház készít. Mindkettő friss volt és kellemes hőmérsékletű. A kiszolgáló ifjú szőke hölgy egy bűbáj, árad belőle a természetes kedvesség, veszi a lapot, ahogy kell. A beltér is hangulatos, lezser, pubszerű. A Pointerek közül toronymagasan ez (lett) a kedvencem (ez volt az első látogatásunk itt), vélhetően betérünk még.