Pointer Pub - Teréz körút Budapest

4,5Ételek / Italok
4,3Hangulat
4Ár / érték
4,3Tisztaság
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Hotel Kapitány Sümeg
Vital Hotel Nautis Gárdony - Egy hajónyi karácsony
Vital Hotel Nautis Gárdony
Hunguest Hotel Pelion Tapolca - 2 éjszakás ajánlat félpanzióval
Hunguest Hotel Pelion Tapolca

Pointer Pub - Teréz körút Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
2024. június 17.egyedül járt itt
Egyik nap utazgattam hazafelé, aztán az Oktogonnál rámjött, hogy talán jól esne egy sör így ebéd után, és csak elindultam a körúton, hogy hátha. És ezt találtam. De nagyon rendben is van, hangulatos, kellemes hely, semmi más cél nem volt, csak megpihenni egy kicsit a belső félhomályban, meg megküzdeni azzal a korsó Pilsner Urquellel.
Pointer Pub - Teréz körút Budapest - Étel/italPointer Pub - Teréz körút Budapest - BelsőPointer Pub - Teréz körút Budapest - Belső
Kiváló 2019. november 14.egyedül járt itt
Sokszor voltam már itt. Más Pointerekben is többször, de szerintem Budapesten ez a legjobb. Jó helyen van, megfelelő a magyar-külföldi arány (kb. fele-fele), szimpatikus a személyzet. Én mindig itt éreztem legjobban magam. Az árak is reálisak. A magyaros pizzájuk kifejezetten finom! Egyik kedvenc helyem Budapesten, szívből ajánlom.
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 385 városban járt márFelfedező - 2659 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 29148 feltöltött kép
2014. szeptember 15.barátokkal járt itt
Érdekes lenne tudni, hány Pointer’s működik Budapesten, Tény, hogy nem egy vagy kettő. Ha jól számolok, ez a harmadik egység, amit meglátogattunk. Jó a dizájn, bár a John Bullokénak nem ér a nyomába, akad különleges sör, az italválaszték korrekt, a kiszolgálással sincs gond.
Pointer Pub - Teréz körút Budapest - Külső kép