2016. augusztusban, kollégákkal járt ittÉrtékelt: 2016. augusztus 13.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Kazinczy utcai Karavánba, az egyik legtrendibb street food udvarba belépve, a bejárattól balra azonnal meglátjuk a vicces nevű jégkrémes és fagyis pultot, amely nevét az angol Popsicle-ből rövidítve kapta. Az egyik tulajdonos már sikerre vitte a szomszédos Ramenkát, a távol-keleti stílusú levesezőt, s ez az új próbálkozás is eléggé nyerőnek tűnik.
Az egyforma, pálcikás jégkrémek élénk színűek, tele vannak gyümölccsel, mindenféle mesterséges adalékanyagtól mentesek, és valóban nagyon finomak. Olyan érzése van az embernek, mintha lefagyasztott tömény gyümölcspürét enne. A mangó és az eper is fantasztikusan jó. Darabja 500 Ft-ba kerül, ami első ránézésre nem tűnik túl olcsónak, de súlyra 10 dkg, azaz 2 átlagos gombóc fagyinak felel meg, így annyira nem is túlzás érte.
A kiszolgáló fiatal lány kedves, mosolygós és segített a nem könnyű választásban.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Popsi - Karaván Udvar további értékelései
2017.01.23a párjával
Szeretem a pajzán vicceket, de ez a „Popsi” nem a kedvencem. Lolipop, persze popsi, fagyi haha… No mindegy, ez önmagában nem baj. De az igazság az, hogy a fagylalttól sem voltam oda, főleg az állaga, nem győzött meg, ami nem is kissé jeges volt. Úgyhogy a Karaván udvarban...