A nyitás körül hatalmas médiafelhajtás volt, én legalábbis a Facebook-on és internetes gasztro-oldalakon is lépten-nyomon beleakadtam a Pörizőt dicsérő beszámolókba. Nem tudom, ezeket a tulajdonosok esetleg saját maguk írták-e vagy megrendelték, minden esetre nekem abszolút csalódás, pontosabban fogalmazva, semmi izgalom, semmi újdonság, az ízélmény gyenge, ehhez képest pedig kifejezetten drága. Gyakorlatilag a hortobágyi húsos palacsinta ötletét gondolták tovább, de egy sokkal unalmasabb formában, mert ez nem egy főétel, pláne nem egy komplett étkezést nyújt. A koncepció lényege, hogy sós palacsintákba töltenek hagyományos magyaros főételeket (pörkölt, brassói, effélék), melyet alufóliába tekerve a kezdbe nyomnak. Magyaros street food. . . A palacsinta előre le volt sütve, hidegen, melyet a rendelést követően megmikróztak. Hatalmas hiba! Egy magára valamit is adó vendéglátóhely, még ha fast food-ban utazik is, nem mikrózik szerintem. Pláne nem egy palacsintát, amelynek a tésztáját kb. 2 perc megsütni frissen. Brassóis töltelékkel kértem, amibe néhány apró túlsült, részben égett sarkú krumplikocka, valamint sertéshús nyesedék került. A belevalók is már eleve le voltak előre sütve, elkészülve, semmi sem frissen készült. A hús "tépett" pulled pork hatású, magyaros paprikás fűszerezéssel. A palacsinta gumiszerű, ruganyos volt, a tölteléket egyáltalán nem tartotta meg, szakadt az egész minden harapásnál. Tányér, evőeszköz nem "jár" hozzá 1290 Ft-ért, így eszi a vendég, ahogy sikerül. Ennyi pénzért még itt a belvárosban is kapni 2 fogásos ebédmenüt, csak megjegyzem. Ha valaki kér tejfölt vagy savanyúságot mellé, az plusz 100 Ft-ba kerül. Megjegyzem (szintén), a boltban egy pohár tejföl nem kerül 100 Ft-ba, nemhogy egy kanálnyi. Újabb lehúzás, ami nem szimpatikus egyáltalán.