Posner Bistro & Bar Budapest

2 vendég értékelése alapján

100%
4,5Hangulat
3,5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hunguest Hotel Gyula - Napi ár fürdőbelépővel
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár - Kastélyélmények 2 éjszakától kedvezménnyel
Kastélyhotel Sasvár Parádsasvár

Posner Bistro & Bar Budapest vélemények

31928
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 392 városban járt márFelfedező - 2787 helyen első értékelőNépszerű író - 1399 hasznos szavazat13 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 31928 feltöltött kép
2025. március 18.egyedül járt itt
A Hunyadi téri Posner bisztró és bárt ma fedeztem fel, pedig mint megtudtam négy éve működik. Rendeltem egy csirkecombból készült sörkorcsolyát (3700 ft plusz fsz díj), nem hatott meg, kissé száraz volt és zöld koridandert sem éreztem benne. Csapon két First sör, Pilsner és Voodoo IPA. Utóbbit választottam (1190 ft mínusz 20% happy hour,, plusz fsz díj 12,5%).
Posner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - Egyéb
Még több kép (12 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 269 városban járt márFelfedező - 3760 helyen első értékelőNépszerű író - 2498 hasznos szavazat12 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 106087 feltöltött kép
2025. február 1., csoporttal járt itt
A Hunyadi téren megnyitott új szálloda, az UP földszintjén található a bisztró, amely rendezvényeknek is helyt ad, mi is egy ilyenen vettünk részt. Fiatalos, modern a berendezés, kényelmes ülőhelyekkel. A piros szín minden dekorációban megjelenik, domináns élénk színt adva. Dizájnos és tiszta a mosdó.
Posner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - Étel/italPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - Étlap/itallapPosner Bistro & Bar Budapest - Étlap/itallapPosner Bistro & Bar Budapest - EgyébPosner Bistro & Bar Budapest - Étel/italPosner Bistro & Bar Budapest - MosdóPosner Bistro & Bar Budapest - MosdóPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - Külső képPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - BelsőPosner Bistro & Bar Budapest - Étel/italPosner Bistro & Bar Budapest - Étel/italPosner Bistro & Bar Budapest - Étel/italPosner Bistro & Bar Budapest - Étel/italPosner Bistro & Bar Budapest - Étlap/itallapPosner Bistro & Bar Budapest - Étlap/itallapPosner Bistro & Bar Budapest - Egyéb
Még több kép (25 db) >>