Egy kis koppanás a Pozsonyin

Pr09re55 - Progress BudapestPr09re55 - Progress Budapest a térképen

Átlagos 2024. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. május 1.
Szuper hangulatos kis teraszos hely a XIII. kerületben, a Pozsonyi úton - Újlipótváros gasztrosétánya - majdnem szemben a Szent István park főbejáratával. Inkább bár, mint kávézó, de van kávé is. Italok terén, bor, pezsgő, prosecco, néhány koktél. A belső rész nagyon kicsi, de ki is akarna bent maradni, amikor sokkal vonzóbb a kis terasz, sok növénnyel övezve?
Kértem egy cappuccinot, meg is kaptam a virágos teraszon egy kicsit csorba Nagyi bögrében, de a fizetésnél azért egy kicsit a szívemhez kaptam, ugyanis 1690 t-ot fizettem, pedig még szervizdíj sem volt.
Na, ez azért nem kicsit túlárazott szolgáltatás.
Itallapot amúgy nem láttam, no igen, előzetesen ránézhettem volna, ha van.
A többi italárról így nem tudok nyilatkozni, talán azok reálisabbak.
A kávé mellé semmi egyéb nem járt, gondolok itt vízre, kekszre, édesítőre, bármire.
Átlagos kiszolgálás.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Gyenge
Tisztaság:
Fényképek (11)
Pr09re55 - Progress Budapest - EgyébPr09re55 - Progress Budapest - Étel/italPr09re55 - Progress Budapest - BelsőPr09re55 - Progress Budapest - Külső képPr09re55 - Progress Budapest - EgyébPr09re55 - Progress Budapest - Étel/italPr09re55 - Progress Budapest - Étel/italPr09re55 - Progress Budapest - Külső képPr09re55 - Progress Budapest - BelsőPr09re55 - Progress Budapest - BelsőPr09re55 - Progress Budapest - Külső kép
Hotel Visegrád - Wellness kikapcsolódás
Hotel Visegrád