Ez is egy ebéd

Prémium Döner Kebab House BudapestPrémium Döner Kebab House Budapest a térképen

Átlagos 2025. áprilisban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2025. április 18.
Azt hiszem, a Campona mellett McDonald's-ba akartam menni, aztán beálltam a parkolójába és észrevettem, hogy minden ok nélkül van egy Prémium nevű étteremféle az út túloldalán. Hát egy étterem jobb, mint egy McDonald's, nem ismerem, menjünk át inkább oda. Mikor átmentem, kiderült, hogy tulajdonképpen semmi érdekes, ez meg egy kebabos. De ha már átjöttem akkor kérek is valamit. Pár ember járt előttem, mögöttem elvitelre kértek ilyen semmilyen táplálékot. Valahogy eljutottunk oda, hogy a leghétköznapig magyar munkáskaja az ázsiai gyorsbüfék terméke, aztán azon belül majdnem mindegy, hogy mi. Volt három szelet olyan rántotthús-féle, amin valami sülthagyma volt, meg valami tükörtojás. Kizártnak tartom, hogy bármilyen nemzetnek ez legyen a nemzeti eledele, de ilyent is szül, a alsóközépgasztronómia. Kértem krumplival és tzatzikivel, ehető volt, de nem nagy élmény. Olcsó volt. Két akármilyen nemzetiségű keleti srác dolgozik a boltban, overálos emberek jöttek be és rutinosan ették a migránskaját, semmi érdekes nincs itt, nem rossz ez és nem jó, de ezért nem érdemes eljönni idáig bárhonnan. De ha itt melózol a szomszéd építkezésen, akkor persze.
Ételek / Italok:Átlagos
Kiszolgálás:Átlagos
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Átlagos
Fényképek (9)
Prémium Döner Kebab House Budapest - Külső képPrémium Döner Kebab House Budapest - Külső képPrémium Döner Kebab House Budapest - Étel/italPrémium Döner Kebab House Budapest - BelsőPrémium Döner Kebab House Budapest - EgyébPrémium Döner Kebab House Budapest - BelsőPrémium Döner Kebab House Budapest - EgyébPrémium Döner Kebab House Budapest - Étlap/itallapPrémium Döner Kebab House Budapest - Belső
Gotthard Hotel Szentgotthárd - Előrefizetési kedvezmény félpanzióval, fürdőbelépővel
Gotthard Hotel Szentgotthárd
Ensana Thermal Sárvár - Majális