2017. decemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. január 6.Ajánlom a helyet másoknak is!
Két alkalommal jártam itt, útban a Farkasréti temető felé, mivel itt a pékség előtt van a villamosmegálló, ahol át szoktam szállni.
A nevük "Prémium", amit kreatívnak nem mondanék, sőt!, viszont legalább kategorizálták magukat valahová. Itt a 12. kerületben a "prémium"-ság elég jó hívószó.
Érdekesség, hogy nem egy adott pékség referenciaüzleteként működnek, hanem több pékségtől, cukrászattól, tejüzemtől szerzik be a termékeket, saját sütödéjük nincs. Cserpes, Aranycipó, Kemenes a főbb beszállítóik, akik mindannyian a megbízható, folyamatosan jó minőségről ismertek.
Ebből a körből nekem a Jókenyér hiányzik nagyon, persze lehet, hogy náluk az üzleti filozófia ezt a fajta megosztást nem teszi lehetővé. Így viszont sajnos ebben a pékségben sem volt semmilyen gesztenyés péksüti, mert azt nem tartanak. Pedig szerintem lenne rá igény, az én részemről biztosan.
Így egy kakaós csigával vigasztalódtam, másodjára pedig teljes kiőrlésű kenyeret és kiflit vettem náluk.
Kedves, udvarias kiszolgálás.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Népszerű szállások a környéken
Hotel Korona Wellness Eger
62.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval