A József nádor téren található Prima Delicatesse besorolása nem is olyan egyszerű kérdés. Egy kicsit vegyesbolt, egy kicsit kávézó, de akár friss reggelit vagy uzsonnát is beszerezhetünk itt. A friss szendvicsek választéka átlagon felüli, megjelenésre is ínycsiklandóak, és árban is teljesen korrektek (nagyjából 500 Ft körüli áron kaphatóak).
Az általam választott lazacos verziót ropogós magos barna stangliba töltötték, füstölt lazacszeletekkel, friss zöldsalátával, citromkarikával, paradicsommal, paprikával és uborkával. A kávé gépi Dallmayr, ez az árakban is megmutatkozik, én forró csokit kértem, ami szintén olcsó kategóriás (250 Ft, ha jól emlékszem). A friss péksütemények csökkentett szénhidráttartalmúak, kakaós csiga, croissant, túrós táska 240 Ft-ért. Glutén- és laktózmentes szendvicset is tartanak, valamint többféle friss salátát. A Schiszler borászat borait árusítják. A kiszolgáló hölgy nagyon kedves volt, az az igazi kereskedő típus, aki mindenféle emberrel könnyen megtalálja a hangot, a vásárlók jelentős része visszajáró törzsvendégnek tűnt, akiknek már jól ismerik a szokásait, preferenciáit. Nagyon jó kisugárzású, szimpatikus hely, különösen finom szendvicsekkel.