Útbaesik jövet-menet...

Príma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca BudapestPríma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca Budapest a térképen

2016. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2016. szeptember 2.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Az Arany János metrómegálló és a munkahelyem közötti legrövidebb útvonalon található ez a pékség, így az elmúlt években jópárszor megfordultam már itt, átlagosan 1-2 hetente legalább 1x biztosan szoktam itt valamit vásárolni. leginkább péksüteményt, bár szendvicseket, tejtermékeket (Cserpes is van), és kenyérféléket is árusítanak.
Nincs túlbonyolítva a dolog, de mindig friss az áru, és árban is benne vannak a nagy átlagban (200-230 Ft közötti átlagos méretű péksütik). Ettem már itt túrós batyut, gesztenyés croissant-t, húsos, gombás és pizzás táskát, kakaós csigát, meggyes és vaníliás táskát, csak ami így hirtelem eszembe jut az elmúlt pár hónapban. "Egészséges", teljes kiőrlésű, sokmagvas, rozsos termékeket is lehet kapni.
A kiszolgálás gyors, általában 2 alkalmazott hölgy van a pultban, az egyiknél lehet rendelni, ő bekészíti, csomagolja, míg a másik hölgy a pénztárat kezeli. Ez nemcsak higiénikus megoldás, de megfelelően hatékony is.
Aki helyben szeretne enni, azok részére álló pultos magas bárasztalok vannak elhelyezve, de a többség inkább elvitelre vásárol. Reggel már 7 órától nyitva vannak, viszont viszonylag korán, 6-kor zárnak, bár addigra a választék is erősen megcsappan. Időről időre kjönnek valamilyen új termékkel, de volt már 1-et fizet 2-t kap akciójuk is, legutóbb almás táska, ha jól emlékszem.
Ételek / Italok:
Kiszolgálás:
Hangulat:Átlagos
Ár / érték arány:
Tisztaság:
Fényképek (8)
Príma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca Budapest - Étel/italPríma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca Budapest - BelsőPríma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca Budapest - Külső képPríma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca Budapest - BelsőPríma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca Budapest - Étel/italPríma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca Budapest - BelsőPríma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca Budapest - Étel/italPríma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca Budapest - Étel/ital

Príma Pék - Cafe & Bakery - Arany János utca további értékelései

2019.10.24egyedül
Egyik reggel úgy döntöttem, hogy a reggelimet itt költöm el. Tojáskrémes szendvicset választottam, ami sajnos elég közepesre sikerült, meg lehetett enni,de az ízvilága nem az igazi, nekem csalódás volt. Az üzlet egyébként szép megjelenésű, a kiszolgálás elfogadható, az árak a hasonló helyek...
Hotel Kapitány Sümeg - Kedvezményes pihenés
Hotel Kapitány Sümeg