Mondta, hogy semmi akadálya, tud nekem frissen készíteni szendvicset, meg is beszéltük, mi legyen benne. Prágai sonka, sajt, jégsaláta, csemege uborka, mindez egy sokmagvas teljes kiőrlésű buciban. Minden összetevő friss, finom, jó minőségű volt, és nem 1-1 szelet került bele sem a sonkából, sem a sajtból (ld. fotó). Míg a szendvics elkészült 2-3 perc alatt, addig választottam a hűtőből egy jóféle Cappy mentás limonádét. 990 Ft + 490 Ft, így összesen kevesebb, mint 1500 Ft-ot fizettem. Amúgy ismertem már a Prémium Pékséget, hiszen a közelünkben, a Jászai Mari téren is van egy egységük, ott jó párszor vásároltam már. Jó színvonalúak a pékáruk, a kávé is finom (Julius Meinl kávét főznek), de ott nem ennyire kedves a kiszolgálás. Egyébiránt úgy vettem észre, az utóbbi időben eléggé megdrágultak a termékeik, a pékáruk színvonalban a Lipóti pékséggel vetekszenek, kicsit jobb és gyengébb is akad közöttük. Teljes kiőrlésű és mentes termékeket is készítenek, az édes péksüteményekből van cukormentes fajta is. A házi csokis kekszből 595 Ft 10 dkg, ez amolyan amerikai cookies típusú keksz. A Cserpes Műhely tejtermékeit, gyümölcsjoghurtot, kefírt, kakaót lehet kapni.