2022. márciusban járt ittÉrtékelt: 2022. szeptember 10.Ajánlom a helyet másoknak is!
A Príma Pék volt a legjobb evős-ivós élmény számomra az Etele Plázában, ahol arra szántam egy napot, hogy végig-egyem, vagy legalábbis feltérképezzem az újonnan nyitott bevásárlóközponton belül található vendéglátó egységeket. A Príma Pék országos lánc további egységei közül elég sokban jártam már, jól ismerem, alapvetően kedvelem a termékeiket.
Minősgében a fősodratú vonalon belül a jók közé tartozik. Nem kézműves technológia és minőség, de az árai is kedvezőbbek. Az albán pékségekkel nem is lehet egy lapon emlegetni, annál sokkal színvonalasabb.
A gesztenyés croissant az egyik jól sikerült édes péksüteményük, sajnos ritkán kapható (360 Ft), érdekesség, hogy itt nem egységárasak a péksütik, pl. a croissantok a töltelék alapján árazódnak 310-410 Ft között. A diós-csokis baracklekváros csók az egyik kedvencem, kevés helyen kapni, a Lehel Piacon van egy fix árusom, ahol hozzá szoktam jutni, így megörültem, hogy a Príma Péknél is kapni (425 Ft/ kilóra kimérve árusítják). A macaronok 300 Ft-os darabára kedvező, egy banánosat kóstoltam, ami meglepő módon nem sárga, hanem kék volt. Ez annyira nem volt átütő, eléggé semleges íze volt.
3 dl-es Cappy Multivitamint ittam hozzá. Összesen 845 Ft-ot fizettem.
A gesztenyés croissant mellé vettem még a gyerekeknek sajtos mini pogácsát, muffint és fánkot.
Kedves kiszolgálás, tiszta, kulturált hely. Ülőhelyek a fal menti könyöklőnél kerültek kialakításra.
Jóféle IO kávét főznek. A szendvicseket helyben készítik a Príma Pék zsemlékből, egyéb pékáruból.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Fényképek (13)
Még több kép (3 db)
Willis Hotel Business & Wellness Zalaegerszeg