Belvárosi étterem, az un. "letisztult" elegáns stílussal, ami nagyon kényes dolog, mert ez nem pótolja a kisugárzást, a hangulatot. Mostanában ez a divat, , különösen fine diningra törekvő éttermek körében. "Nálunk nem a külső, csak a belbecs számít". Erre hivatkozva aztán méregdrága ételeket adnak egy palatáblán (vagy csomagolópapíron), mikrónyi adagokban, a helyeket meg vagy lepusztult pincefalak, vagy egyszerű falak, abrosztalan asztalok jellemzik. A "biszró jelleg" a menő. Ez is ilyen hely, ráadásul egy belvárosi kivagyisággal párosítva. Zavaros világítás óriási, de áttekinthetetlen kaotikus berendezés, és persze no abrosz, no tányér, csak deszkák és lapocskák. Sajnos a belvárosi éttermek akkor is tele vannak, ha féltéglával hajigálják a vendégeket, ezért aztán tökmindegy milyen az étel és a kiszolgálás. A terasz viszonylag kicsi, és az autók ott mennek el melletted, tehát nem használható. Az étlapon valóban a steakek dominálnak, és persze a fine dining éttermek kedvence a Szt Jakab kagyló, minden mennyiségben. Nem tudom, miért a mániájuk ez, nem rossz étel, de valamiért ezt tűzte a zászlajára minden étterem, aki ad magára, annyira viszont nem jó (áéltalában kicsit íztelen, zsíros benyomást kelt, és a mártás viszi el a fogást). A Chef ajánlatán kívül nincs is más főétel, csak steak, amit azért túlzásnak tartok, még akkor is, ha ez a neve az étteremnek. Előfordulhat, hogy egy baráti társaságban nem mindenki szereti a steaket, ahogy ez nálunk is előfordult. Az ételektől (nem részlezetezem, ilyen steak meg olyan steak) nem voltunk elájulva, a steak persze nem volt rossz, de az egyik medium helyett véreset kaptunk, a jól átsütött helyett pedig mediumot. Sokan voltak, a kiszolgálás kimondottan lassú volt, a köretek kevésnek bizonyultak. Ilyen árakon a maximumot várom, ha nem vagyok külföldi. A külföldinek persze mindegy, mert ő úgyse visszajáró, és a belvárosban állandó az utánpótlás. Ez a hely nem az én világom, és másnak se ajánlom.