Minden nap erre autózom el, és a kerületi fb csoportunkban is megírták, hogy nyílt egy új hely, így nem volt kérdéses, hogy felkeressük. Már 2 alkalommal is megfordultunk náluk, először a gyerekekkel, aztán egyedül is, hogy tudjak pár fotót is lőni. A paleolit életmód elveit figyelembe véve minden termékük cukor-, tej- és gluténmentes, sőt kukorica és szójaszármazékot, adalékanyagot és tartósítószert sem tartalmaznak. Jó kérdés, hogy ezek után mégis mi van bennük? Az árak nagyon magasak, egy kis zacskó száraz, töltetlen keksz 1100 Ft, kimérve 10 dkg 950 Ft-ba kerül. A sütemények, tortaszeletek ára 750-890 Ft között alakul, átlagosnál kisebb szeletekre kell számítani. Minden terméknél feltüntetik, hogy mennyi kalória, fehérje, zsír és szénhidrát van benne, ami az ételallergiások és a diétázók számára is fontos információ. Egy körtés csoki mousse tortát kóstoltam (850 Ft), ami szerintem borzasztó rossz volt. Azzal nem volt gondom, hogy nem édes, de egyáltalán nem jó minőségű csokiból készülhetett (ettem már elég sokszor elég jókat, így van elképzelésem, hogy milyennek kellene lennie), viszont ennek teljesen Katica tortabevonó íze volt, amiben tudjuk, hogy mennyi a valódi kakaó illetve csokoládé. . . Kislányom baracklekváros linzert kért, 4 db több mint 800 Ft-ba került (ezt is kimérve árusítják), illetve egy islert 750 Ft-ért. Ezek szerintem szárazak voltak, és szintúgy íztelenek. Süteményeken kívül szendvicset, salátát, joghurtot lehet még kapni. Mosdóból csak 1 db koedukált van (gondolom, helyszűke miatt), és ez is nagyon szűkös, bár látszik, hogy most újították fel, friss a festés, csempe, kövezés. A víz a csapból lefolyik a WC-hez, a szappan lecsepeg a szemetes tetejére. Összességében nekem egyáltalán nem jött be, de talán aki tényleg étel-allergiás, annak más/jobb a véleménye.