A szomszéd utcában található No 13 pub a házszámról kapta nevét. Söröző és kávéház a fő "funkció", de szoktak itt beszélgetős közönség-találkozókat, előadásokat és kézműves alkotónapokat is rendezni. Reggelire többféle menüt kínálnak (870 Ft), részben házi fánkkal és dzsemmel.
A Halloween-re készülődve most a sütőtökös lattét (710 Ft) és a sütőtökös muffint vették fel a kínálatukba, melyeket házilag készítenek, nem aromából, hanem sült tök püré felhasználásával, szegfűszeggel. Cseh kézműves sört, a Bernard-ot kóstolhatjuk meg. A borok kínálata elég széles. A kiszolgálás kedves, barátságos, igazán közvetlen, már a legelső látogatás alkalmával is. A berendezés meghökkentő eleme egy életnagyságú ló szobor, amely kerekekre lett szerelve. A falon azokat a festményeket láthatjuk, amelyeket az egyik itteni alkotóklubban készítettek.