A Gozsdu udvarban lévő egyik vendéglátó egység a sok-sok közül, pontosan nem tudnám megmondani, hogy mikor nyílt, de 1-2 éve már működik, de emlékeim szerint nem voltak a Gozsdu alapítói között. Esténként elsősorban beszélgetős bár, nagy terasszal, hétköznap ebédidőben viszont menüs ebédelőhelyként működik a környéken dolgozók részére.
12-15 óra között a naponta változó 2 fogásos ebédmenü 1490 Ft-ba kerül. Már 12 előtt pár perccel kinyitottak, amikor egy nagyobb társaság érkezett. A személyzet elegendő létszámú, fiatalok, laza, barátságos a hangulat. A leves inkább nagyobb adagnak mondható, utána zóna méretű főétel, plusz egy pohár szörp jár ajándékba. Ottjártamkor cukkini krémleves és rakott krumpli volt a menü, házi csalamádéval. A leves kis piros zománclábasban érkezett, pirított kenyérkockákkal. A leves és a főétel is korrekt volt, de igazából semmi kiemelkedőt nem tudnék mondani. A rakott krumpli kolbásszal készült, ami az én ízlésemnek kissé száraz volt, de nem volt csípős. Az ebédet elvitelre is lehet kérni. Az elviteles csomagolásért nem számolnak fel plusz díjat. A környéken a szimpatikus helyek közé sorolnám be, sajnos nem mindegyik ilyen errefelé. Kötelező szervizdíj nincs, bankkártyával is lehet fizetni.